«Det var akkurat det jeg trengte i en periode der jeg ellers hadde hatt det utrolig mye tøffere. Det har vært kun gode opplevelser fra denne gruppa. Det har vært episoder der det har vært for mye for enkelte, men da har vi stått der side om side med hverandre og løftet hverandre opp»
- Deltager PBS Moss 2022/23

Har du lyst til å være med på et sykkeleventyr hvor målet er en flott avsluttende tur i nydelig norsk terreng, med spektakulære opplevelser og utfordrende sykkelturer som gir minner for resten av livet, og ikke minst gode venner på veien?

Vi stiller ingen krav til fysiske forutsetninger, vi skal trene sammen ca. 10 måneder før turen, og du vil bli godt rusta til å gjennomføre en tur i nydelig norsk terreng i august 2024. Det eneste vi krever av deg er at du er motivert for en Psykt Bra Sykkeltur, at du er mellom 16 og 30 år og at du kan delta på trening på dagtid. 

Treningen foregår primært som sykkeløkter, ute og inne (spinning). Vi sykler i lag, hvilket krever en grundig opplæring og progressiv mengdetrening. Det tilstrebes å stille to kapteiner på hver tur for å ivareta sikkerhet. Deltakerne har tilgang på flere møteplasser, både hos Mental Helse Moss og våre samarbeidsaktører utenom fellesøkter hvor relasjoner kan styrkes ytterligere.

Meld deg på her!